середу, 21 квітня 2010 р.

Для божевільних політиків життя – боротьба. Горби виростатимуть у нас, верблюдів

Я не знаю майбутнього. Дані ЦВК станом на понеділок невтішні – перемагає ненависть до всього українського, перспектива кримінальної корумпованої совєцької економіки, ігнорування свободи й справедливості. Ми її (Україну) втрачаємо.

Найбільш образливо, що у той момент, коли наша нація борсалася у брудному морі чекістської пропаганди і нафтогазового бабла, її остаточно притопив громадянин Ющенко гуртом зі своїми фанами і фанками. Захоплені грою в хуторянські цюцюбабки, вони не помітили, як московські чекісти скористалися їхньою недалекоглядністю. У випадку громадянина Ющенка у гру входив ще 17-гектарний маєток із свіжо збудованою "хаткою-сіножаткою". Кількасот тисяч принципових "противсіхів" дозволили російським шовіністам із 9 областей "юга России" опанувати решту 16 областей і столицю України. Відкушені в одягнутої у вишиванку лисиці Аліси 4,5% голосів добили українську демократію і знову повернули нас до огидного стану боротьби за банальну екзистенцію і проти московських господарів "істінна рускава" кота Базіліо.

Що ж, для божевільних політиків життя – боротьба. Горби виростатимуть у нас, верблюдів.

(Повна публікація тексту, який із незначними скороченнями з'явився у "Львівській пошті" 09.02.2010, ще до публікації остаточних підсумків виборів, унаслідок яких кримінальна лапа кота Базіліо лягла на Пересопницьке Євангеліє)

Немає коментарів:

Дописати коментар